Blues Naisten Liigan mestaruuteen

Muut Sarjat / Uutinen
Blues kruunasi kautensa mestaruuteen. Annina Rajahuhta (vas.) iski ratkaisufinaalin 4−2-osuman. Minnamari Tuominen viimeisteli kaksi maalia.
Blues voitti Espoossa Ilveksen lukemin 4−2 ja vei Naisten Liigan mestaruuden suoraan voiton 3−0.

Blues ja Ilves kohtasivat Espoossa Naisten Liigan kolmannessa loppuottelussa. Blues voitti ottelun lukemin 4−2 ja vei mestaruuden lopulta suoraan voitoin 3−0.

Minttu Tuominen vei Bluesin 1−0-johtoon, kun ottelua oli pelattu 7.52. Toisen erän alkupuolella Blues teki vielä kaksi maalia. Ottelun puolessa välissä Ilves kavensi ja sai tämän maalinsa jälkeen otteen pelistä. Kolmannen erän alkaessa tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 3−2.

Kolmannessa erässä Ilves painosti hurjasti. Bluesin oli vaikea päästä pois omalta puolustusalueeltaan, mutta joukkue taisteli sinnikkäästi, eikä Ilves saanut tehtyä enää maaleja. Ottelun lopullisen ratkaisun teki Annina Rajahuhta tyhjään maaliin, kun Ilves haki tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla.

− Huikea peli ja huikeat pudotuspelit. Kuusi peliä ja kuusi voittoa. En osaa sanoa muuta kuin että aivan huikea joukkue. Onnistunut maalivahtipeli ja leveä materiaali veivät meidät mestaruuteen. Joukkueen pelaajat luottavat toisiinsa ja heitä on valmentajana helppo ohjata oikeaan suuntaan, kommentoi Bluesin Sami Haapanen.

Mestaruus on Bluesin historiassa jo 14:s.

» Lähetä palautetta toimitukselle