Blue Jackets nimesi entisiä pelaajiaan pelaajakehityksen tehtäviin − Josef Boumedienne sai ylennyksen pelaajatarkkailuportaassa

NHL / Uutinen
Boumedienne edusti pelaajaurallaan muun muassa Kärppiä.
Kuva © Antti Romsi
Boumediennen lisäksi GM Jarmo Kekäläinen kertoi ylennyksestä Rick Nashille. Kolme muuta entistä sinitakkia sai töitä organisaatiosta.

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kertoi seuran jääkiekkotoimintojen roolien muutoksista ja muutamasta ylennyksestä.

Suomessa pitkään pelaajaurallaan kiekkoillut Josef Boumedienne ylennettiin sinitakkien ammattilaispelaajatarkkailun johtajaksi. Rick Nash kohosi uuteen pestiinsä pelaajakehityksen johtajaksi.

Niin ikään entisen Blue Jackets -pelaajat Derek Dorsett ja Mark Letestu saivat uusia hommia, kun heidät nimettiin kehitysvalmentajiksi. HIFK:ssa aikanaan käväissyt Brad Thiessen korvaa Jim Corsin maalivahtien kehitysvalmentajana.

− Haluamme aina vahvistaa jääkiekkotoimintojen ryhmäämme ja nämä siirrot tekevät sen, erityisesti pelaajakehityspuolella. Rick, Derek, Mark ja Brad ovat neljä entistä pelaajaa, joilla on yhteensä 34 vuoden kokemus NHL:stä ja AHL:stä sekä kokemusta juniori- ja yliopistosarjoista, Kekäläinen sanoi tiedotteessa.

Boumedienne liittyi Blue Jacketsin organisaatioon 2013, jolloin hän toimi Euroopan pelaajatarkkailijana. Ruotsin ja Suomen passit omistava entinen puolustaja on pelannut urallaan muun muassa 198 ottelua Liigassa ja 47 ottelua NHL:ssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle