Björklöven nappasi kaksi liigapuolustajaa − Vainio ja Bergman siirtyvät Allsvenskaniin

Muut Sarjat / Uutinen
Vainio suuntaa seuraavaksi Ruotsin kaukaloihin.
Allsvenskanissa pelaava Björklöven vahvistaa puolustustaan Liigassa kiekkoilleilla Veeti Vainiolla ja Julius Bergmanilla.

Veeti Vainio ja Julius Bergman siirtyvät Björklöveniin. Vainio kiekkoili viime kauden SaiPan ja Pelicansin riveissä. Pelicansia edusti myös Bergman, jonka sopimus lahtelaisryhmän kanssa olisi kattanut myös tulevan kauden, mutta se purettiin. Vainion sopimus kattaa ensi kauden, Bergmanin kontrahti on kaksivuotinen.

Espoolaislähtöinen Vainio on edustanut Liigassa aiemmin myös Bluesia sekä KooKoota. Bergmanilta löytyy puolestaan taustaa SHL-joukkue Frölundasta ja hän on pelannut myös yli 250 AHL-ottelua.

− Veeti on kahden suunnan puolustaja, jonka vahvuus on hyvä luistelu. Toivomme, että Veeti pystyy ottamaan ison roolin sekä hyökkäys - että puolustussuuntaan, Björklövenin urheilujohtaja Per Kenttä kommentoi.

− Bergmanista saamme kahden suunnan puolustajan, joka pystyy auttamaan meitä molemmissa kenttäpäädyissä. Hän on tottunut myös pelaamaan isoja minuutteja peleissä, Kenttä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle