Bernard Isiguzo tilkitsemään Peliittojen takalinjoja − "Edellytykset nousta aivan Mestiksen parhaimmistoon"

MESTIS / Uutinen
Isiguzo on pelannut Mestistä aiemmin muun muassa Espoossa.
Kuva © Timo Savela
Peliitat vahvistaa puolustustaan nuorten maajoukkueitakin kiertäneellä Bernard Isiguzolla.

Bernard Isiguzo siirtyy Peliittoihin ensi kauden kattavalla sopimuksella. 21-vuotias puolustaja oli kaksi edelliskautta TPS:n sopimuspelaaja, mutta viime kausi kului lainalla SaPKossa.

Isiguzo iski Mestiksessä viime kaudella 45 ottelussa tehot 3+17=20. Puolustajan tehotilaston lukema +9 oli koko joukkueen toiseksi paras.

− Erittäin hienoa saada Bernard Heinolaan! Hän on jo todella lähellä Liiga-tasoa ja uskon, että tarjoamme hänelle erittäin hyvän ympäristön kehittyä ja ottaa seuraava steppi urallaan. Hän on tasapainoinen ja monipuolinen pelaaja, jolla on edellytykset nousta alkavalla kaudella aivan Mestiksen parhaimmistoon niin puolustus- kuin hyökkäyspelissäkin, arvioi Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä.

EPS-kasvatti on pelannut urallaan Mestiksessä kaikkiaan 82 ottelua. Hänen seurojaan ovat SaPKon lisäksi olleet Espoo United sekä TUTO. Liiga-pelejä Isiguzolla on vyöllään 14 kappaletta.

Isiguzolla on kokemusta myös maajoukkuepeleistä Suomen eri juniorimaajoukkueista.  Hän kuului keväällä 2017 MM-hopeaa saavuttaneeseen alle 18-vuotiaiden kisajoukkueeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle