Ben Blood syytti loukkaantunutta pelaajaa näyttelemisestä Twitterissä – poisti twiitit lähes heti

LIIGA / Uutinen
Ben Blood on usein aiemminkin ottanut Twitterissä kantaa Liigan tapahtumiin.
Kuva © Saana Hakala
Tapparan puolustaja naureskeli twiiteissään Kärppien loukkaantuneelle Radek Koblizekille ja käski tätä "menemään eteenpäin".

Tapparan amerikkalaispuolustaja Ben Blood nousi sunnuntaiaamuna Twitterissä puheenaiheeksi otettuaan kantaa Tappara–Kärpät-ottelussa tapahtuneeseen taklaukseen. Tapparan Tuukka Mäntylä taklasi Kärppien Radek Koblizekia, joka loukkaantui tilanteessa. Mäntylälle tuomittiin tilanteesta seitsemän ottelun pelikielto.

Ensimmäisessä twiitissään Blood kommentoi taklauksen olleen puhdas, ja että Koblizek olisi alkanut näyttelemään vasta tuomarin nostaessa kätensä. Koblizek vastasi Bloodille olevansa kaksi viikkoa sivussa peleistä, ja kysyi "näyttelenkö yhä?"

Seuraavaksi Blood kehotti nauru-emojien värittämässä viestissään Koblizekia muun muassa "menemään eteenpäin" ja "hengittämään pussiin".

Blood sai loukkaantumiselle naureskelulleen Twitterissä hyvin negatiivisen vastaanoton ja poisti viestinsä äkkiä. Lopuksi puolustaja twiittasi anteeksipyynnön.

– Olen pahoillani huonosta twiitistäni. Tein virheen ja opin siitä. Olen pyytänyt Koblizekilta anteeksi ja toivon, että hän paranee pian, kirjoitti Blood vapaasti suomennettuna.

» Lähetä palautetta toimitukselle