Ben Blood ja Heikki Liedes tappelivat Tampere Cupissa − päähän kohdistunut taklaus käynnisti painin

LIIGA / Uutinen
Ben Blood tappeli Tampere Cupissa.
Kuva © Saana Hakala
Tapparan ja Lukon välisessä Tampere Cupin finaaliottelussa nähtiin tappelunujakka, kun Ben Blood ja Heikki Liedes nahistelivat kamppailun kolmannessa erässä.

Lukko oli 5−2-johdossa Tampere Cupin finaaliottelun kolmannessa erässä, kun Tapparan puolustaja Ben Bloodin taklasi Lukon Niklas Ylitaloa. Hän sai tilanteesta 2+10-minuuttisen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Taklauksesta suivaantuneena Lukon kapteeni Heikki Liedes haastoi amerikkalaisen tappeluun. Hetken iskujen vaihdon jälkeen pukarit lähetettiin pukusuojiin. Blood ja Liedes saivat kumpainenkin tappelusta 5+20 minuutin rangaistukset.

Tampere Cupin finaali päättyi lopulta Lukon voittoon 6−2, kun raumalaisten hyökkääjä Kristián Pospíšil viimeisteli hattutemppunsa tyhjään Tappara-maaliin viimeisellä peliminuutilla. Lukko juhli aiemmin harjoituskaudella myös Pitsiturnauksen voittoa.

Tappara voitti Tampere Cupin avauspäivänä perjantaina paikallisvastustaja Ilveksen maalein 7−4 ja Lukko kellisti HIFK:n jatkoajalla lukemin 4−3. Lauantain ensimmäisessä ottelussa Ilves voitti HIFK:n 4−2.

Muokattu: 19.9.2020, kello 20.13: Otsikkoa muokattu. Otettu pois termi "pudottivat hanskat" ja se korvattu tapella-verbillä.

Muokattu: 19.9.2020, kello 20.20: Tappara-Lukko-ottelun tulos lisätty. Myös maininta Lukon Pitsiturnaus-voitosta ja Pospíšilin hattutempusta lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle