Barrett Hayton palaa Juuso Välimäen vanavedessä Pohjois-Amerikkaan

LIIGA / Uutinen
Hayton osoitti taitonsa Ilveksessä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Barrett Haytonin aika Ilveksessä on tällä erää ohi ja hän palaa Pohjois-Amerikkaan. Myös Juuso Välimäki lähtee Liigasta.

Ilves tiedotti, että sen kanadalaissentteri Barrett Hayton palaa NHL:n Arizona Coytoesin organisaatioon. Hän pelasi tamperelaisseurassa kahdeksan ottelua tehoin 0+4.

Myös Juuso Välimäki lähtee Pohjois-Amerikkaan ja liittyy jälleen Calgary Flamesin organisaatioon.

− Organisaatiosta jäi todella positiivinen kuva. Asioita tehdään oikein ja ammattimaisesti – harjoittelu ja muut asiat toimivat täällä oikeasti tosi hyvin. Olen tosi hyvällä mielellä siitä, millainen joukkue, valmennus ja johto Ilveksessä on tällä hetkellä. Uskon, että loppukausi tulee menemään jätkillä hyvin ja tästä vuosia eteenpäinkin Ilveksen organisaatiossa ollaan oikealla tiellä, puolustaja virkkoi Ilveksen tiedotteessa.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela on tyytyväinen sekä Haytonin että Välimäen otteisiin.

− Nämä lainasopimukset antoivat kaikille osapuolille todella paljon. Juuso Välimäki osoitti kentällä ja jokapäiväisessä arjessamme olevansa täysin poikkeuksellinen pelaaja sekä luontainen kilpailija ja johtaja. Oli myös hieno juttu molemmille osapuolille, että Barrett Haytonin kaltainen lahjakas pelaaja saatiin Ilvekseen. Tässäkin yhtälössä pelaaja ja molemmat seurat voittivat. Haluamme kiittää Juusoa ja Barrettia Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivotamme heille onnea NHL-kaukaloihin, Koskela totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle