Axel Ottosson jatkaa Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Päättynyt kausi oli Axel Ottossonin ensimmäinen KooKoossa.
Kuva © Tiia Mahkonen

KooKoo ilmoitti lauantaina tehneensä vuoden jatkosopimuksen ruotsalaishyökkääjä Axel Ottossonin, 27, kanssa. Ensimmäistä kertaa urallaan Ruotsin ulkopuolella pelannut Ottosson oli kauden päätteeksi kouvolalaisten viidenneksi tehokkain pelaaja, vaikka otteluita hyökkääjälle kertyi vain 38.

Ruotsalainen kirjautti ensimmäisellä Liiga-kaudellaan yhteensä 26 tehopistettä, joista 11 oli maaleja ja loput 15 syöttöpisteitä. Ottossonin teholukema +8 oli joukkueen paras yhdessä puolustaja Miska Kukkosen kanssa.

Kevään pudotuspeleissä keskushyökkääjälle merkittiin kuudessa ottelussa yksi maali ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kehuu seuran kanssa jatkosopimuksen solminutta pelaajaa, ja toivoo tälle ehjää kautta.

– Ottosson on kiekollinen virtuoosi, jonka tuloksenteko oli hyvää jo päättyneellä kaudella. Hän pystyy löytämään tilaa ja aikaa laitahyökkääjilleen, eikä pelkää murtautua ahtaisiin väleihin.

– Valitettavasti Axelilta jäi kolmasosa sarjasta pelaamatta loukkaantumisen ja pelikiellon takia, joten nyt haussa täysi kausi ilman hidasteita, Kultanen kommentoi Ottossonin jatkoa seuran tiedotteessa.

Ottosson siirtyi täksi kaudeksi KooKooseen ruotsalaisseura IF Björklövenistä, joka pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle