Avangard Omskin kapteeni Aleksei Jemelin joutui sairaalaan – elimistössä jälkiä kielletyistä aineista?

KHL / Uutinen
Maajoukkueessakin pelannut Jemelin on sairaalahoidossa huonovointisuutensa vuoksi.
Kuva © Timo Savela
Venäläislehti RT:n mukaan Avangard Omskin kapteenin tila oli kriittinen ja hänen ruumiinlämpönsä oli korkea. Business Onlinen lähteiden mukaan Jemelinin elimistöstä löytyi kiellettyjä aineita. Avangard Omsk on kiistänyt mediassa velloneet huhut.

Avangard Omsk juhli viikonloppuna kHL:n konferenssifinaalien avausvoittoa Ak Bars Kazan-sarjassa ja Aleksei Jemelin joukkoineen oli valmistautumassa seuraavaan otteluun. Jemelin koki kuitenkin olonsa huonoksi avausottelun jälkeisenä päivänä ja joutui lopulta sairaalahoitoon, jossa epäiltiin ensiksi lähteiden mukaan maksašokkia. 

Venäläislehti RT:n tietojen mukaan Jemelinin tila oli sairaalaan saapuessa kriittinen sekä hänen ruumiinlämpönsä oli korkea. 

Business Online taasen kertoi, että Jemelinin elimistöstä otetuista näytteissä havaittiin jäämiä kielletyistä aineista eli opioideista ja kannabinoideista.

Jemelinin seura Avangard Omsk kiisti mediassa esiintyneet huhut tiedotteessaan ja totesi, ettei seuralla ole tietoa puolustajan näytteessä havaituista kielletyistä aineista.

Avangard johtaa Ak Bars Kazania vastaan ottelusarjaa 2–1-otteluvoitoin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle