Avalanche ja Blue Jackets iskevät yhteen Tampereella marraskuussa – lippujen lähtöhinta vajaa 70 euroa

NHL / Uutinen
Mikko Rantasen tähdittämä Colorado Avalanche saapuu Suomeen ensi syksynä.
Kuva © Getty Images
NHL palaa Suomeen neljän vuoden tauon jälkeen ensi marraskuussa.

Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets pelaavat tulevalla NHL-kaudella kaksi runkosarjaottelua Tampereella Nokia Arenassa. Ottelut pelataan 4. ja 5. marraskuuta.

Avalanchen ja Blue Jacketsin piti kohdata alunperin Suomessa jo syksyllä 2020, mutta koronapandemian takia tapahtumaa jouduttiin siirtämään. Tuolloin ottelut oli tarkoitus pelata Helsinki-areenassa.

NHL-ottelut palaavat ensi syksynä Eurooppaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran Euroopan NHL-otteluita pelattiin Tukholmassa marraskuussa 2019. Suomessa edelliset ottelut ovat Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin väliltä syksyltä 2018.

Tampereella pelattavien otteluiden lipunhinnat alkavat 69,90 eurosta. Kalleimmat liput maksavat vajaat 300 euroa. Lipunmyynti alkaa viikon päästä perjantaina kello 10.

Tampereen lisäksi NHL-otteluita pelataan ensi syksynä Prahassa. San Jose Sharks ja Nashville Predators kohtaavat Tšekissä kahdessa ottelussa 7. ja 8. lokakuuta.

Sharks ja Predators pelaavat myös harjoitusottelut Euroopassa ennen kauden aloitustaan. Sharks kohtaa Berliinissä Eisbärenin 4. lokakuuta ja Predators SC Bernin 3. lokakuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle