Atte Karppinen palaa Peli-Karhuihin − viimeiset kaksi yrittämää päätyneet ulkomaanoption käyttöön

MESTIS / Uutinen
Atte Karppinen teki tehokkaimmalla kaudellaan SaPKossa 46 tehopistettä.
Kuva © Antti Varonen
Atte Karppinen siirtyy IPK:hon jo kolmannen kerran kauden kynnyksellä. Pelejä karhupaidassa on tehokkaalle laitahyökkääjälle kertynyt kuitenkin vasta 27, sillä kummatkin aiemmat kaudet ovat päätyneet ulkomaanoption käyttöön.

Iisalmen Peli-Karhut on vahvistanut hyökkäysosastoaan harjoituskauden alkupuoliskolla Atte Karppisella. Laitahyökkääjä on aloittanut kaksi aiempaakin kautta karhunutussa, mutta siirtynyt kesken kauden ulkomaanoption turvin ulkomaille.

− Atte on hyvä pelaaja ja tuttu kaveri monelle jo ennestään. Hän tuntee seuran hyvin, joten hänen oli helppo palata takaisin IPK:hon. Viime vuodet ovat olleet juoksemista paikasta toiseen, mutta nyt pyrimme rauhoittamaan sitä. Tavoite on, että Atte pelaa täyden kauden täällä, ja löytää taas kodin pidemmäksi aikaa, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen.

Karppinen on ollut Mestiksessä pelatessaan erittäin tuottelias. 128 ottelussa kempeleläislähtöinen pelaaja on taituroinut 113 tehopistettä. Ulkomaankeikoilla pistetili ei sen sijaan ole samaan tahtiin karttunut.

− Tosi hyvillä fiiliksillä olen Iisalmeen palaamassa, nyt on pari rikkonaista kautta IPK:ssa takana, etenkin viime kausi sisälsi paljon loukkaantumisia. Lähden hakemaan ehjää kautta itselleni, mutta myös menestymään osana joukkuetta. Meillä on todella hyvä porukka kasassa, kommentoi Karppinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle