Arttu Ruotsalainen ja Lassi Thomson lähtevät Ilveksestä kohti Pohjois-Amerikkaa

LIIGA / Uutinen
Ruotsalainen oli hirmuvireessä Liiga-jäillä.
Kuva © Saana Hakala
Ilves menettää tehotykkinsä Arttu Ruotsalaisen ja puolustaja Lassi Thomsonin, sillä miehet siirtyvät NHL-seurojensa vahvuuteen uuden kauden alla lainasopimustensa ehtojen mukaisesti.

Arttu Ruotsalainen, 23, lähtee Ilveksestä kohti Buffalo Sabresin organisaatiota ja Lassi Thomsonin, 20, tie vie Kanadan pääkaupunkiin Ottawaan paikallisen Senatorsin riveihin.

− Arttu Ruotsalaisen alkukausi oli upea – hän osoitti kuuluvansa Liigan ehdottomaan eliittiin pelin kaikilla osa-alueilla. Hänen pelinsä on kehittynyt vuosi vuodelta valtavasti. Olimme erittäin onnellisia siitä, että Arttu halusi pelata Ilveksen paidassa ja tuoda panoksensa joukkueeseemme vielä tämänkin alkukauden aikana. Kiitämme Area näistä Ilves-vuosista ja toivotamme hänelle onnea Pohjois-Amerikkaan seuraaviin haasteisiin, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

Ruotsalainen oli kuluvalla kaudella Ilveksen paras pistemies tehtyään 19 ottelussa tehot 16+11=27. Thomson sen sijaan merkkautti itselleen kaksi syöttöpistettä 18 ottelussa tämän kauden Liigassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle