Arizona Coyotesista toinen valmentajaa vaihtava seura – Rick Tocchetin sopimusta ei jatketa

NHL / Uutinen
Rick Tocchetin pesti Arizona Coyotesin penkin takana päättyi sunnuntaina.
Kuva © Getty Images
Arizona Coyotes ilmoitti, ettei se jatka päävalmentaja Rick Tocchetin sopimusta.

Arizona Coyotesista tuli sunnuntaina toinen valmentajanvaihdoksesta ilmoittanut NHL-seura, kun seuran päävalmentajana viimeisen neljän kauden ajan toimineen Rick Tocchetin sopimusta ei enää jatkettu. Ilmoitus tuli päivä sen jälkeen, kun Coyotes oli jäänyt ulos pudotuspeleistä seitsemännen kerran viimeisen kahdeksan kauden aikana.

− Keskusteltuani Rickin kanssa olemme tulleet siihen tulokseen, että valmentajanvaihdos on paras ratkaisu joukkueen kannalta. Tämä oli vaikea päätös, mutta uskon, että nyt on aika mennä uuteen suuntaan uudella johtajistolla. Rick on erittäin hyvä valmentaja ja hieno ihminen. Arvostamme hänen tekemäänsä kovaa työtä ja omistautumista seuralle viimeisen neljän vuoden aikana, Coyotesin GM Bill Armstrong sanoi.

Coyotes pelasi Tocchetin aikana pudotuspeleissä vain kerran. Tämä tapahtui syksyllä 2020 koronaviruspandemian keskellä. Joukkue päihitti karsintakierroksella Nashville Predatorsin neljässä ottelussa. Seuraavalla kierroksella vastaan tullut Colorado Avalanche oli kuitenkin kojooteille liian kova vastus ja vei sarjan viidessä ottelussa nimiinsä. 

Coyotes aloittaa välittömästi Tocchetin seuraajan etsimisen. TSN-kanavan toimittaja Pierre LeBrun kertoi Twitterissä, että joukkue aikoo keskustella ainakin 10 hakijan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle