Anttoni Honka ja Jerry Turkulainen ovat JYPistä lähtijöiden joukossa − Braden Christoffer ja Samuel Valkeejärvi jatkavat Jyväskylässä

LIIGA / Uutinen
Anttoni Honka ei jatka JYPissä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Hongan ja Turkulaisen lisäksi Aleksi Salonen ja Mikko Salmio lähtevät JYPistä

JYP tiedotti perjantaina, että nelikko Anttoni Honka, Jerry Turkulainen, Aleksi Salonen ja Mikko Salmio lähtevät seurasta. Myöskään Adam Brodeckin, Joni Airon tai Jere-Matias Alasen optioita ensi kaudesta ei käytetä.

− "Honksi" ja Jerry kuuluivat joukkueen kiistattomiin johtohahmoihin. Molemmat pelaajat ovat vielä nuoria, joten toivomme, että heidän ja JYPin yhteinen tarina saa vielä myöhemmin jatkoa, seuran urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sanoi JYPin tiedotteessa.

Myös pysyvyyttä ensi kauden joukkueessa on, sillä JYP käytti Braden Christofferin sekä Samuel Valkeejärven optiot. Christoffer tuli Jyväskylään täksi kaudeksi ja teki 57 ottelussa 33 pistettä. JYP-kasvatti Valkeejärvi pelasi toisen kautensa Liigassa tehden 53 ottelussa 16 pistettä.

JYPillä on tällä hetkellä ensi kauden joukkueesta kasassa sopimukset kahdelle maalivahdille, kuudelle puolustajalle ja seitsemälle hyökkääjälle. Muun muassa HIFK:n riveihin siirtynyt Reid Gardiner palaa JYPiin ensi kaudeksi lainaltaan.

Muokattu: 25.3.2022, kello 13.00: Otsikkoon lisätty verbi.

» Lähetä palautetta toimitukselle