Antti Suomela mukaan HIFK:n treenirinkiin – peluu Liigassa riippuu NHL-sopimusneuvotteluista

LIIGA / Uutinen
Suomela on pelannut kaksi viime kautta San Jose Sharksin NHL-organisaatiossa.
Kuva © Getty Images
Antti Suomela "palaa" HIFK:hon, muttei pelaa punapaidoissa vieläkään välttämättä peliäkään.

San Jose Sharksia päättyneellä kaudella edustanut Antti Suomela liittyy HIFK:n Liiga-joukkueen harjoitusvahvuuteen. Hänen sopimuksensa Sharksin kanssa päättyi viime kauteen.

Suomelan, 26, pelaaminen Liigassa on riippuvaista hänen NHL-sopimusneuvotteluistaan. Toistaiseksi häntä ei pelaavassa kokoonpanossa nähdä.

– On mahdollista, että Suomela pelaa meillä tällä kaudella, mutta se ei tapahdu ennen kuin hänen sopimuskuvionsa Pohjois-Amerikassa ratkeaa, sanoo tiedotteessa HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen.

Suomela teki HIFK:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen keväällä 2018, mutta siirtyi samana kesänä vuoden mittaisella sopimuksella NHL:aan ja Sharksiin. 

Viimeisten kahden kauden aikana Suomela on tahkonnut Sharksin organisaatiossa yhteensä 47 NHL-ottelua pistein 4+11 ja 61 AHL:n runkosarjaottelua tehoin 11+18.

Suomela on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Hän oli Bluesin konkurssikevään 2016 paras pistemies loppukaudella Espoossa pelanneista pelaajista tehoin 13+13. Keväällä 2018 hän voitti JYPin paidassa Liigan pistepörssin tehoin 21+39.

» Lähetä palautetta toimitukselle