Antti Saarela palaa Raumalle vuoden sopimuksella: "Oli iso halu palata takaisin kotiin"

LIIGA / Uutinen
Saarela palaa kolmen Ilves-kauden jälkeen takaisin Raumalle.
Kuva © Tiia Mahkonen
Antti Saarela palaa Lukkoon yksivuotisella sopimuksella. Edellisen kerran Saarela edusti Lukkoa kaudella 2018–19.

Kolmella edellisellä kaudella Ilvestä edustanut Antti Saarela on raumalaisille tuttu, sillä hyökkääjä pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa Raumalla. Tuolloin kaudella 2018–19 yhteensä 24 otteluun tehopisteitä syntyi yhteensä kymmenen.

Kulunut kausi päättyi Saarelan osalta jo helmikuussa loukkaantumisen vuoksi. Heinäkuuhun asti treenaaminen on lähinnä kuntouttavaa, mutta uuden kauden alkaessa 21-vuotiaan hyökkääjän pitäisi olla täydessä iskussa.

– Tosi hyvät fiilikset on paluusta Raumalle, kyllä Lukko on aina Lukko. Oli iso halu palata takaisin kotiin, Saarela toteaa.

– Lähdin nuorempana vähän jääräpäänä tavoittelemaan omaa juttuani. Kolmen vuoden aikana tuli kasvettua jonkin verran ja opin nauttimaan pelaamisesta uudella tavalla. Pelipaikalla ei niin väliä: nautitaan kentällä ja tehdään maaleja!

Saarelalle on kertynyt neljän kauden aikana yhteensä 149 Liiga-ottelua sekä 55 tehopistettä. Lukon edustusjoukkueessa Saarela ei ole vielä pelannut yhtäkään kokonaista kautta.

–Tärkeä sopimus meille. Antti on nuori pelaaja, joka on kehittynyt isoin harppauksin. Tulemme saamaan hänestä tulosyksikön pelaajan. Saarelan luisteluvoima on Liigan ehdotonta eliittiä, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle