Anton Lundell solmi pitkän jatkon Florida Panthersin kanssa

NHL / Uutinen
Lundell jatkaa pitkään Panthersissa.
Kuva © Eliot J. Schechter / NHLI via Getty Images
Anton Lundellin uusi kuusivuotinen sopimus ulottuu kevääseen 2030 saakka.

Florida Panthers on kiinnittänyt Anton Lundellin kuusivuotisella sopimuksella. PuckPedian tietojen mukaan suomalaisen sopimuksen palkkakattoon vaikuttava arvo on vuodessa viisi miljoonaa dollaria.

Stanley Cupiin päättyneellä kaudella Lundell summasi runkosarjassa tehot 13+22=35 ja pudotuspeleissäkin 3+14=17 pistettä.

− Anton on kasvanut luotettavaksi monikäyttöiseksi keskushyökkääjäksi, joka tarttui tilaisuuteensa NHL:ssä heti ensimmäisenä päivänään. Hänen omistautumisensa kehitykselle ja älykäs lähestymisensä peliin toivat hänelle joukkuekavereidensa ja valmennuksen arvostuksen, Panthersin GM Bill Zito sanoi tiedotteessa.

22-vuotias Lundell on nyt pelannut kolme kautta NHL:ssä. Panthers varasi hänet ensimmäisellä varauskierroksella 12. pelaajana vuoden 2020 varaustilaisuudessa. Ennen taalajäille siirtymistään hyökkääjä murtautui Liigan eliittiin HIFK:n paidassa.

Seurajoukkuesaavutusten lisäksi Lundell on voittanut maailmanmestaruudet niin U18- kuin U20-ikäluokissakin. Miesten maajoukkueessa hän on ollut voittamassa MM-hopeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle