Antero Niittymäki siirtyy sivuun TPS:n urheilutoimenjohtajan pestistä − "Koin, etten voi jatkaa tehtävässäni haluamallani tavalla"

LIIGA / Uutinen
Niittymäki jää pois tehtävästä omasta aloitteestaan.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Niittymäki jättää TPS:n urheilutoimenjohtajan pestin omasta päätöksestään. Hän kertoi kokevansa, ettei voi jatkaa työtään haluamallaan tavalla.

TPS tiedotti sunnuntaina, että urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jättää tehtävänsä omasta tahdostaan.

− Tämä on raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla.

Joukkueen otteita Niittymäki aikoo seurata jatkossakin tiiviisti.

− On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään omassa kasvattajaseurassa. Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään näiden vajaan viiden vuoden aikana. TPS säilyy sydämessäni ja aion jatkossakin tulla Gatorade Centeriin kannustamaan joukkuetta, kertoo entisenä huippumaalivahtinakin tunnettu Niittymäki tiedotteessa.

TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kiitti Niittymäkeä ja kertoi seuran menneen eteenpäin urheilullisella puolella ja että seura on saanut uskottavuuttaan takaisin.

− Vaikka jäämmekin kaipaamaan Anteron työpanosta, niin näemme tämän samalla myös mahdollisuutena jatkaa seuran uudistamistyötä. Alamme välittömästi etsimään hänelle korvaajaa, jonka tehtävänä on nostaa meidät tulevina vuosina vieläkin korkeammalle tasolle, Jokinen kertoo.

TPS on tällä hetkellä Liigan sarjataulukon sijalla 14. kerättyään 12 pistettä 14 ottelusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle