Anssi Salmela Ilveksen puolustuksessa − Eero Kilpeläinen nollapelin jälkeen sivussa

LIIGA / Uutinen
Anssi Salmela on ollut urallaan maajoukkueen vakiokasvoja.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Kuuden ottelun liigakierroksella Anssi Salmela pelaa kauden avauspelinsä Ilveksen nutussa.

Ilves saa mielenkiintoisen pelaajan takalinjoilleen, kun Anssi Salmela hyppää askiin ottelussa KalPaa vastaan. Konkaripuolustaja pelaa kauden ensimmäisen pelinsä ja hänen parinaan pelaa Jarkko Parikka. Myös Matias Myttynen palaa Ilveksen miehistöön roolinaan nelosketjun keskushyökkääjä.

Kuopiolaiset vaihtavat maalivahtia, kun nollapelin perjantaina torjunut Eero Kilpeläinen on taas pois kokoonpanosta. Maalilla aloittaa Henrik Tikkanen. JYPillä on riveissään hieman vaihtuvuutta, kun nuori pakkilupaus Carson Lambos palaa joukkueen takalinjoille. Ossi Louhivaarakin nousi pitkän poissaolon jälkeen pelaavaan kokoonpanoon.

HIFK:n riveissä paluun kokoonpanoon tekee pitkästä aikaa Jesse Saarinen. Miro Karjalainen on kärsinyt pelikieltonsa, mutta loukkaantumisen jälkeen kokoonpanossa käynyt Joonas Lyytinen on jälleen sivussa. Hän ei pystynyt pelaamaan edellisessä ottelussa.

Ässien ja Pelicansin välisessä ottelussa nähdään mielenkiintoinen tapaus, kun neljästä maalivahdista kolme on lahtelaisten sopimuspelaajia. Ässien varavahtina toimii Atte Tolvanen.

Muokattu: 6.2.2021, kello 13.07: Tieto Matias Myttynen pelaamisesta lisätty.

Muokattu 6.2.2021, kello 13.59: Tieto Ossi Louhivaaran pelaamisesta lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle