Andrej Sekeran ura Oilersissa on ohi - Kohtalona siirtolista ja ulososto

NHL / Uutinen
Andrej Sekeran ura ei jatku Oilersissa.
Kuva © Getty Images
Neljä viime kautta Edmonton Oilersia edustanut Andrej Sekera on asetettu siirtolistalle. Tarkoituksena on ostaa ulos slovakialaispuolustajan sopimus.

33-vuotiaan Andrej Sekeran ura ei jatku Edmonton Oilersissa. Kesällä 2015 Oilersiin jättimäisellä kuuden vuoden ja 33 miljoonan dollarin sopimuksella siirtynyt slovakki on asetettu organisaation toimesta siirtolistalle ja sopimus ostetaan ulos. Ulososton myötä Sekera on rajoittamaton vapaa agentti.

Sekera ehti edustamaan Oilersia 221 ottelussa, joissa syntyivät tehot 14+63. Puolustajan käyrä oli vahvasti laskeva ja viime kaudella Sekera esiintyi myös farmijoukkue Bakersfield Condorsin riveissä viidessä ottelussa.

Ennen siirtymistään Oilersiin Sekera edusti Buffalo Sabresia, Carolina Hurricanesia ja Los Angeles Kingsiä. Kaikkiaan puolustajan tilillä on 707 NHL-ottelua, joissa on kertynyt tehopisteet 45+191.

Ulososton vaikutukset Oilersin palkkakattoon ovat seuraavan kahden kauden ajan 2,5 miljoonaa dollaria ja kausilla 2022−2023 vaikutus on 1,5 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle