Andreas Athanasioulle palkankorotus ja kahden vuoden jatko Red Wingsiin

NHL / Uutinen
Andreas Athanasiou jatkaa autokaupungissa vielä kahden kauden ajan.
Kuva © Getty Images
Andreas Athanasiou on solminut Detroit Red Wingsin kanssa kahden vuoden ja kuuden miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Detroit Red Wings ilmoitti perjantaina Suomen aikaa solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Andreas Athanasioun kanssa.

Sopimuksen tarkempia tietoja seura ei julkaissut, mutta TSN:n jääkiekkotoimittaja Darren Dreger kertoo Twitter-tililllään, että kyseessä on kuuden miljoonan dollarin arvoinen sopimus ja että 23-vuotias Athanasiou tienaa sen myötä kolme miljoonaa dollaria kaudessa. 

Uusi sopimus tietää Athanasioulle paitsi palkankorotusta hänen edelliseen, yksivuotiseen ja 1,39 miljoonan dollarin arvoiseen sopimukseensa nähden, myös 250 000 dollarin arvoista allekirjoitusbonusta.

Athanasiou on Red Wingsin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2012, ja kaksi viimeistä kautta ovat olleet hänen ensimmäisensä ilman farmikomennusta. Viime kaudella nuori kanadalainen iski 71 ottelussa uransa ennätyspisteet 16+17, ja koko NHL-urallaan hän on summannut 172 ottelussa tehot 43+33.

» Lähetä palautetta toimitukselle