Anaheim Ducks osti ulos rajusti taantuneen Corey Perryn

NHL / Uutinen
Corey Perryn on aika vaihtaa maisemaa.
Kuva © Getty Images

Anaheim Ducks on ostanut ulos monivuotisen tähtipelaajansa Corey Perryn, 34, sopimuksen. Vuonna 2013 solmittu Ducksin ja Perryn kahdeksan vuoden sopimus olisi kestänyt vielä kahden kauden ajan.

Perry on Ducksin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2003, ja debytoi NHL:ssä syksyllä 2005. 14:n Ducksissa pelatun kauden aikana Perry iski 988 ottelussa 372 maalia ja yhteensä 776 tehopistettä. Viime kaudella loukkaantumisesta toipunut Perry teki 31 ottelussa tehot 6+4.

Perry palkittiin kaudella 2010−11 NHL:n arvokkaimmalle pelaajalle jaettavalla Hart Memorial Trophylla, ja samalla kaudella hän myös voitti runkosarjan maalipörssin 50 osumalla.

Perry oli myös mukana voittamassa Ducksin seurahistorian ainutta Stanley Cupia keväällä 2007. Perryn lähdön jälkeen ainoa yhä Ducksissa jatkava mestarijoukkueen pelaaja on Perryn pitkäaikainen tutkapari Ryan Getzlaf.

Lisäksi Perryn saavutuksia ovat kaksi olympiakultaa, nuorten ja miesten MM-kullat, World Cupin voitto ja kaksi valintaa NHL:n ykköstähdistökentälliseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle