Amanda Kessel osaksi Penguinsin NHL-organisaatiota − osallistuu seuran johtamisohjelmaan

MAAJOUKKUE, NHL / Uutinen
Amanda Kessel menestyi omalla peliurallaan.
Menestynyt naisten jääkiekkotähti Amanda Kessel osallistuu Pittsburgh Penguinsin järjestämään vuoden mittaiseen johtamisohjelmaan.

Amanda Kessel, 31, on valittu NHL-seura Pittsburgh Penguinsin järjestämään johtamisohjelmaan, jossa osallistujat pääsevät vuoden ajan työskentelemään organisaation eri osastojen tehtävissä. Näihin kuuluvat muun muassa yhteistyökumppanuudet, markkinointi ja jääkiekkotoiminnot.

− Olen innoissani päästessäni oppimaan asioita yhdessä maailman parhaista urheiluseuroista. Penguins tarjoaa minulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistani ja rakkauttani jääkiekkoon aivan uudella tavalla, Kessel puhkui.

Yhdysvaltalainen Kessel on pelannut uransa aikana yliopistokiekkoa ja on opiskellut itselleen urheilujohtamisen kandidaattitutkinnon. Olympiavoittaja ja nelinkertainen maailmanmestari on ensimmäinen Penguinsin johtamisohjelmaan valittu henkilö. Johtajaohjelma keskittyy erityisesti naisten ja vähemmistöjen urheilijaedustajiin.

− Penguins on aina ollut edelläkävijä innovatiivisuudessa ja tämä on osoitus siitä, että katsomme eteenpäin.ja edistämme monimuotoisuutta NHL:ssä. Amandalla on kokemus, tarmo ja koulutus, joiden avulla voi tulla erinomaiseksi johtajkais ammattilaisurheiluorganisaatiossa ja olemme ylpeitä toivottaessamme hänet Pittsburghiin, sanoi Penguinsin seurapresidentti ja toimitusjohtaja David Morehouse.

» Lähetä palautetta toimitukselle