Allsvenskanissa hurjat tehot takonut Colby Sissons KalPan puolustukseen

LIIGA / Uutinen
Sissons pelasi AHL:ää Binghamton Devilsissä kausina 2018-2020.
Kuva © Getty Images
KalPa vahvistaa puolustustaan kanadalaisella Colby Sissonsilla.

KalPa on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Colby Sissonsin kanssa. Sopimukseen sisältyy lisäksi seuran optio kaudesta 2023-2024.

– Colby aloittaa toisen kautensa Euroopassa ja hän tietää, millaista kiekkoa täällä pelataan. Kävimme pitkään keskusteluja hänen kanssaan ja Colby haluaa tehdä lopullisen läpimurtonsa täällä Kuopiossa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

Sissons siirtyy Kuopioon Allsvenskan-joukkue Vita Hästenistä. 24-vuotias puolustaja oli joukkueen toiseksi tehokkain pistemies takomalla 49 ottelussa hurjat tehot 11+29=40. 

Vasemmalta laukovalla Sissonsilla on kokemusta myös Pohjois-Amerikan kaukaloista. Hän on pelannut urallaan 44 AHL -ja 99 ECHL-ottelua. Juniorivuosinaan Sissons oli voittamassa WHL:n mestaruutta Swift Current Broncosin riveissä.

– Colby näkee pelin erittäin hyvin. Hänellä on oivaltavuus pelissä ja hyvä syöttötaito. Colby kykenee ratkomaan ongelmia pienessä tilassa ja hänen vahvuudet ovat kiekollisessa ja hyökkäysvoittoisessa pelissä. Ylivoimapelissä hän kykenee tekemään pisteitä ja odotamme, että hän tuo mukanaan kiekollista osaamista, ratkaisukykyä- ja voimaa meidän puolustuskalustoomme, Laine toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle