Alexandre Texierin pesti KalPaan on purettu henkilökohtaisista syistä – pelaa syksyn Grenoblessa

LIIGA / Uutinen
Texier ei palaa täksi kaudeksi KalPaan.
Kuva © Saimi Airaksinen
Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja Texier ei palaa lainasopimuksensa mukaisesti Kuopioon. Hyökkääjä siirtyy syksyksi Ranskan pääsarjaan.

Ranskalainen Alexandre Texier ei palaa KalPaan. Marraskuun loppuun asti ulottunut lainasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

KalPan tiedotteesta selviää, että sopimuspurun taustana ovat henkilökohtaiset syyt. Hyökkääjä oli jo saapunut Kuopioon karanteeniin, mutta hänen lähipiiriään kohtasi sairastapaus.

Jo aiemmin syksyllä KalPa tiedotti, että samasta syystä Texierin paluu kuopiolaisseuran kokoonpanoon viivästyy.

– Valitettavasti tilanne Ranskan päässä on sellainen, että hän ei pysty palaamaan takaisin Kuopioon, vaan haluaa olla läheistensä tukena, sanoo tiedotteessa KalPan urheilujohtaja Anssi Laine

– Tietysti harmittavaa, että emme saaneet hänen kaltaistaan huippupelaajaa meille KalPaan, mutta ymmärrämme tilanteen täysin ja haluamme tukea pelaajaa tällaisessakin tilanteessa kaikin keinoin, Laine jatkaa.

Myöhemmin maanantaina Ranskan pääsarjaseura Grenoble tiedotti kiinnittäneensä Texierin marras-joulukuun vaihteeseen ulottuvalla sopimuksella. Grenoble on Texierin kasvattajaseura.

Sopimuspurun myötä KalPa kertoo seuraavansa pelaajamarkkinoita aktiivisesti.

Uutista muokattu 19.09: Täydennetty kauttaaltaan tiedoilla Texierin sopimuksesta Grenoblen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle