Alexandre Texier johdatti tehoillaan Ranskan avausvoittoon

MAAJOUKKUE / Uutinen
Alexandre Texier oli Ranskan hahmo Kazakstania vastaan tehoilla 1+1.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Ranska ja Kazakstan väänsivät tiukan maalin pelin Helsingin iltapäivässä. Ranskan tähtihyökkääjä Alexandre Texier nousi 2-1-voitossa isoksi hahmoksi iskemällä tehot 1+1.

Ranska hallitsi pelitapahtumia Kazakstania vastaan, mutta maalinteko oli heille tuskaista. Kazakstan puolusti omalla alueella varsin tiiviisti, mutta hyökkäyspelaaminen oli yksilösuoritusten varassa ja tilanteet olivat vähissä. Avauserässä se kuitenkin onnistui tilanteensa hyödyntämään, kun Valeri Orekhov pääsi napauttamaan maalin edestä 1-0-osuman.

Hallinta säilyi myös toisessa erässä Ranskalla, mutta sinnikkäästi taistellut Kazakstan maalivahti Andrei Shutovin johdolla pysyi sitkeästi johtoasemassa yli ottelun puolivälin. Lopulta Alexandre Texier onnistui iskemään tasoituksen ja 25 sekuntia ennen taukosummeria Florian Chakiachvili iski Ranskan ylivoimalla 2-1-johtoon. Texier merkkautti toiseen maaliin syöttöpisteen.

Päätöserässä kamppailu jatkui tasaisena vääntönä. Maalipaikoilla ei juhlittu, vaan peli oli enemmän kovaa kamppailua. Kazakstan haki lopussa vimmatusti vielä tasoitusta, mutta Ranska piti johtoasemansa loppuun saakka ja nappasi turnauksen avauspisteensä 2-1-lukemin.

» Lähetä palautetta toimitukselle