Alexander Ytterell siirtyy Liigasta Allsvenskaniin − Kouvola vaihtuu Örnsköldsvikiin

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Alexander Ytterell kerkesi pelata Kouvolassa 21 ottelun verran ennen siirtoa Ruotsiin.
KooKoon puolustaja Alexander Ytterell jatkaa kauttaan Ruotsin Allsvenskanissa.

KooKoo lainaa ruotsalaisen puolustajan Alexander Ytterellin loppukaudeksi Ruotsin Allsvenskaniin MoDon joukkueeseen. KooKoo ei myöskään käytä pelaajasopimuksessa määriteltyä optiota kaudesta 2021−22.

29-vuotias puolustaja pelasi KooKoon riveissä 21 ottelua, joissa hänelle merkattiin kolme syöttöpistettä. Peliaikaa Ytterellille kertyi keskimäärin 14:51 minuuttia ottelua kohti. Edeltävällä kaudella hän pelasi Tapparan riveissä 59 ottelua tehoin 8+7.

− Ytterellin rooli on jäänyt viime aikoina pieneksi, joten ratkaisu oli molempien kannalta hyvä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi siirtouutista joukkueen tiedotteessa.

Pelaajan uusi seura iloitsi puolustuslinjansa vahvistumisesta.

− Alexander on tasainen ja kokenut kahden suunnan puolustaja, jolla on hyökkäyssuunnan osaamista. Hänen laukauksensa on todellinen uhka. Hän on vahva luistelija ja tulee varmasti kohentamaan puolustustamme. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme saaneet hänet riveihimme pitkän työn jälkeen, MoDon GM Fredrik Glader iloitsee.

Myös pelaaja itse on mielissään tuoreesta siirrostaan Ruotsin pelikentille.

− Olen erittäin iloinen, että sain mahdollisuuden tulla pelaamaan MoDohon. Tuntuu fantastiselta saada auttaa joukkuetta nykyisessä tilanteessa. Tulen tekemään joukkueen eteen, mitä osaan parhaiten: lauon, syötän ja luistelen, Ytterrell kertoo.

MoDo on tällä hetkellä Allsvenskanin sijalla 12 yhdeksän pistettä karsintarajan yläpuolella.

Juttua muokattu 16.02.2021, kello 9:31: Otsikosta poistettu ylimääräinen sana.

» Lähetä palautetta toimitukselle