Alex Tuch sai seitsemän vuoden jatkosopimuksen Golden Knightsiin

NHL / Uutinen
Alex Tuch pelasi Vegas Golden Knightsissa ensimmäisen NHL-kautensa.
Kuva © Getty Images
Vahvan tulokaskauden laajennusjoukkueen riveissä pelannut Alex Tuch sai seitsemän vuoden jatkosopimuksen, mikä oli nuorelle hyökkääjälle itselleenkin yllätys.

Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Alex Tuch ei ole tällä kaudella päässyt pelaamaan alavartalovamman vuoksi, mutta tuoreen jatkosopimuksensa myötä 22-vuotias yhdysvaltalainen tietää pelaavansa Golden Knightsissa kevääseen 2026 asti.

Golden Knights teki Tuchin kanssa seitsemän vuoden jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio ja vaikutus palkkakattoon ovat 4,75 miljoonaa dollaria. CapFriendlyn mukaan Tuchin sopimuksen kolmella viimeisellä kaudella on muokattu kauppaamisen estävä pykälä.

− Tämä oli pieni yllätys. Istuin alas GM George McPheen kanssa ja hän sanoi haluavansa tehdä jatkosopimuksen. Hymyilin korvasta korvaan jo ennen kuin sopimus oli tehty, Tuch kommentoi tiedotteessa.

− Olen tehnyt kovasti töitä päästäkseni tähän pisteeseen. Nyt tärkeintä on olla osa Golden Knights -organisaatiota pitkän aikaa. Täällä pääsin aloittamaan NHL-urani. Seitsemän vuoden sopimus on todella erityinen juttu, mistä olen kiitollinen. Koen Las Vegasin kodikseni, ja faneilta saamamme tuki on mahtavaa.

Tuch on Minnesota Wildin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2014, mutta Wildissa isokokoinen hyökkääjä pelasi vain kuusi ottelua ilman tehopisteitä kaudella 2016-17. Golden Knightsin riveissä  Tuch keräsi 78 pelissä tehot 15+22.

Golden Knightsiin Tuch päätyi kesällä 2017 kaupassa, jonka ehtona oli, että Golden Knights poimii laajennusvaraustilaisuudessa Erik Haulan.

» Lähetä palautetta toimitukselle