Aleksi Saarela liittyy Lukon vahvuuteen − "Me saamme huippuluokan vahvistuksen alkukauteen"

LIIGA / Uutinen
Saarela palaa tuttuun nuttuun.
Saarela edustaa Lukkoa siihen asti, kunnes hän saa solmittua NHL-sopimuksen Florida Panthersin organisaatioon.

Rajoitettuna vapaana agenttina tällä hetkellä oleva Aleksi Saarela liittyy Lukon riveihin odotellessaan sopimustilanteen ratkeamista Pathers-organisaation suuntaan. Saarela pelasi raumalaisten peliasussa Liigaa ensimmäisen kerran kaudella 2016−17. 

− Me saamme huippuluokan vahvistuksen alkukauteen. Hyökkäysrosterimme on muutenkin rautainen ja "Allu" on kirsikkana kakun päälle, Tämä on harvinaista herkkua, että saamme oman kylän NHL-pelaajan Lukko-paitaan taas pelaamaan. Haluamme auttaa omalta osaltamme Aleksia kehittymään ja olemaan valmiina, kun kutsu NHL:ään käy, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt toteaa tiedotteessa.

Carolina Hurricanesin ja sittemmin Panthersin organisaatioissa Pohjois-Amerikassa kiekkoillut Saarela saapuu Suomen jäille hyvillä mielin.

− Olen todella innoissani, että saan taas pelata ja treenata tosissaan Lukossa. Tiedän, että täällä on kova nippu kasassa. Nyt viime vuosina aina ennen Pohjois-Amerikkaan lähtöäni Peksi (Pekka Virta) on ottanut minut joukkueen kesätreeneihin mukaan ja jo siitä olen ollut erittäin kiitollinen, Saarela toteaa.

Hyökkääjä toteaa joukkueen jäsenten olevan hänelle entuudestaan tuttuja, sillä slovakkihyökkääjä Pavol Skalický on ainut, ketä hän ei ole tavannut aiemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle