Aleksi Matinmikko jatkosopimukseen Ässien kanssa

LIIGA / Uutinen
Ässät ja Matinmikko jatkavat yhdessä.
Kuva © Juuso Koro
Porilaisseura käytti sopimuksessa olleen option.

Puolustaja Aleksi Matinmikko jatkaa Ässissä myös kaudella 2021−22. Hän pelasi päättyneellä kaudella porilaisten takalinjoilla 23 ottelua ilman tehopisteitä.

− Aleksi Matinmikon pelaajapolku suunniteltiin niin, että ensimmäinen kausi oli U20-joukkueessa vastuullisessa roolissa, viime kaudella hän sai miesten pelejä alle ja tulevalle kaudelle tavoitteena on ottaa pelipaikka edustusjoukkueesta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

Seuran U20-joukkueessa Matinmikko pelasi neljä ottelua tehoin 1+4=5.

− Halusimme käyttää tämän optiovuoden, koska Aleksi on todella sitoutunut itsensä kehittämiseen ja kovaan työntekoon. Fyysiset valmiudet alkavat olla jo riittävällä tasolla ja nyt pitää löytää se peli, jolla vakiopaikka puolustuksessa irtoaa, Kerttula jatkaa ja lisää, että Matinmikkoa voi käyttää tarvittaessa myös hyökkääjänä.

Pelaaja itse on sitä mieltä, että hän on kehittynyt kahden Porissa vietetyn vuoden aikana sekä heikkouksien että vahvuuksien osalta.

− Kehitysmahdollisuudet täällä ovat loistavat. Ei tarvitse kuin painaa hommia menemään. Tavoitteenani on ottaa isompi rooli Liiga-joukkueesta tulevalla kaudella, Matinmikko sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle