Aleksi Anttalainen vahvistamaan SaiPan takalinjoja − "Hyvä näytön paikka ja hieno uusi mahdollisuus itselleni"

LIIGA / Uutinen
Anttalainen kamppailee ensi kaudella SaiPan paidassa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Tähänastisen liigauransa TPS:ää edustanut Aleksi Anttalainen siirtyy ensi kaudeksi SaiPan riveihin.

Aleksi Anttalainen teki SaiPan kanssa yksivuotisen sopimuksen. Turkulaislähtöinen puolustaja on pelannut Liigassa kaikkiaan neljä kautta, joista kaikki TPS:n riveissä. Yhteensä 24-vuotiaalla Anttalaisella on kokemusta liigapeleistä 169 ottelun verran.

− SaiPa saa minusta yleispuolustajan, joka tykkää pelata fyysistä kiekkoa. Itselleni henkilökohtaisesti tämä on hyvä näytön paikka ja hieno uusi mahdollisuus. On hienoa päästä auttamaan SaiPaa kohti parempaa urheilullista menestystä, Anttalainen kommentoi.

Päättyneellä kaudella Anttalainen pelasi uransa tehokkaimman liigakauden, kun 50 ottelussa syntyivät tehot 4+8. Pudotuspeleissä hän pelasi kolme ottelua ilman tehopisteitä.

Anttalaiselta löytyy kokemusta myös Pohjois-Amerikan kentiltä, sillä hän pelasi kaudet 2017-2019 QMJHL-juniorisarjassa. Puolustaja on pukenut ylleen myös maajoukkuepaidan nuorisomaajoukkueissa. Keväällä 2017 hän oli mukana alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkueessa.

− Allu on nuori, mutta ikäisekseen jo erittäin kokenut, eteenpäin pyrkivä pelaaja. Hän on meille oikean tyyppinen tekijä, josta joukkue saa jämäkän, hyvin luistelevan pelaajan vahvistamaan puolustusta. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä sopimukseen, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle