Adam Bareš jatkaa Pelicansissa − "Edellisellä kaudella hän otti jo isoja askeleita Liigassa"

LIIGA / Uutinen
Adam Bareš jatkaa lahtelaisjoukkueessa.
20-vuotias tšekkiläinen jatkaa lahtelaisten riveissä ensi kaudella.

Adam Bareš jatkaa Pelicansissa vuoden mittaisella sopimuksella, lahtelaisseura tiedotti perjantaina. 20-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella yhdeksän ottelua Pelicansin liigamiehistössä ja teki niissä yhden maalin. Valtaosan kaudesta hän pelasi Pelicansin U20-joukkueessa. 24 runkosarjakamppailussa hän teki 4+22=26 tehopistettä ja kolmessa pudotuspelimittelössäkin 2+2=4 pistettä.

− Adam halusi jäädä vielä vuodeksi Pelicansiin treenaamaan ja kehittämään peliään. Edellisellä kaudella hän otti jo isoja askeleita Liigassa ja näytti, että pystyy jo pelaamaan tietyn määrän Liiga-pelejä. Adam ja me koemme, että Pelicans on hänelle paras paikka pelata tällä hetkellä, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo tiedotteessa.

Bareš pelasi viime kaudella myös Tšekin U20-maajoukkueessa MM-kisoissa. seitsemään kamppailuun hyökkääjä teki 1+2=3 pistettä. Bareš on pelannut Pelicansin organisaatiossa kaudesta 2020−21 lähtien, jolloin hän tuli pussinokkien U18-ryhmään kotimaansa Rytíři Kladnon junioreista.

» Lähetä palautetta toimitukselle