AL: Ville Meskanen harkitsee paluuta Ilvekseen, seuran johto tarkkailee tilannetta: "Sopimuksen pituus ja arvo vaikuttavat kiinnostukseen"

LIIGA / Uutinen
Ville Meskanen puki New York Rangersin pelipaidan ylleen harjoitusottelussa syyskuussa 2018.
Kuva © Getty Images
New York Rangersin organisaatiosta lähtöpassit saanut Ville Meskanen harkitsee Aamulehden mukaan muiden vaihtoehtojen lisäksi paluuta Ilvekseen.

Suomalaishyökkääjä Ville Meskasen sopimus New York Rangersin kanssa päättyy ennen aikojaan, ja Aamulehden mukaan Meskanen on kiinnostunut paluusta Suomeen Ilveksen riveihin. Hänen sopimuksensa Rangersin kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen.

Viime kaudella Meskanen, 24, oli AHL-joukkue Hartford Wolf Packin viidenneksi tehokkain pelaaja tehden 70 ottelussa 34 tehopistettä. Tällä kaudella hänelle on kertynyt 20 ottelussa vain neljä syöttöpistettä, joten ero kausien välillä on ollut merkittävä.

Aamulehden mukaan hyökkääjä ei ole tehnyt lopullista päätöstään tulevasta joukkueesta eikä Ilves ole ainoa vaihtoehto. Ilveksen seurajohto myöntää olevansa kiinnostunut Meskasesta.

− Olemme kiinnostuneita, mutta sopimuksen pituus ja arvo vaikuttavat kiinnostukseen. Asiat eivät ole niin yksinkertaisia, urheilujohtaja Timo Koskela kertoo Aamulehdelle.

Koskela kertoo Ilveksen seuraavan Liigassa toissa kaudella kovaa jälkeä takoneen hyökkääjän tilannetta. 

− Jos sopimus on purettu, hän (Meskanen) voi neuvotella eurooppalaisen seuran kanssa. Seuraamme tilannetta. Toki hän on harjoitellut meillä kesän ajan, ympäristö on tuttu ja joukkue on tuttu.

Kaudella 2017−18 Meskanen teki Ilveksessä 24 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä 48 ottelussa. Hän pelasi samaisella kaudella myös A-maajoukkueen paidassa. Kaksivuotinen NHL-sopimus Rangersin kanssa syntyi toukokuussa 2018, muttei Meskanen päässyt sen aikana kertaakaan NHL-jäille.

» Lähetä palautetta toimitukselle