AL: Karjalainen, Ojamäki ja Kemiläinen lähtevät Tapparasta − usean pelaajan tilanne on yhä avoinna

LIIGA / Uutinen
Jere Karjalainen ei Aamulehden tietojen mukaan jatka Tapparassa.
Kuva © Saana Hakala

Aamulehden mukaan Tappara menettää kahdeksan päättyneellä kaudella kirvesrinnoissa pelannutta pelaajaa. Puolustajat Jonathan Racine ja Valtteri Kemiläinen sekä hyökkääjät Jere Karjalainen, Niko Ojamäki ja Steven Iacobellis lähtevät varmasti.

Maalivahti Michael Garteig, puolustajat Alexander Ytterell ja Adam Polášek sekä hyökkääjä Tyler Morley eivät ole tällä tietoa jatkamassa tamperelaisten riveissä.

− Tämän hetken tiedoilla kukaan heistä ei ole jatkamassa, mikä tarkoittaa, että kenelläkään heistä ei ole sopimusta meille ensi kaudeksi, sanoo Tapparan päävalmentajaksi palaava Jussi Tapola Aamulehden jutussa.

Runkopelaajiin lukeutuneiden Kemiläisen, Karjalaisen ja Ojamäen lähtöä päättyneellä kaudella Tapparan urheilujohtajana toiminut Tapola kommentoi seuraavasti:

− He hakevat uusista sarjoista seuraavaa haastetta uralleen. Kiitämme heitä heidän panoksestaan Tapparan hyväksi ja toivotamme menestystä jatkoon.

− Kukaan tuskin osasi ennakoida, kuinka kovia pelimiehiä Kemiläisestä ja Karjalaisesta kehittyy, kun he aikanaan Tapparaan saapuivat. Laadukas valmennus hioi lahjakkuuksista timanttisen kovia tekijöitä.

Tapola kertoi Aamulehdelle, että Tappara tiedottaa ensi kauden pelaajistaan todennäköisesti huhtikuussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle