AHL-kausi käyntiin aikaisintaan helmikuussa – “Meidän pitää seurata tarkasti, mitä seuraavan kahden kuukauden aikana tapahtuu”

NHL / Uutinen
Utica Comets pelaa AHL:ssä.
Kuva © Getty Images
Tuleva AHL-kausi lähtee käyntiin aikaisintaan helmikuun alussa.

AHL-kausi 2020-2021 lähtee käyntiin aikaisintaan ensi vuoden helmikuussa. Liiga ilmoitti suunnitelmistaan keskiviikkona.

AHL:n presidentin Scott Howsonin mukaan liiga on valmis tekemään muutoksia liigan divisiooniin ja ottelumääriin, jotta kausi saataisiin pelattua läpi.

AHL-kauden oli tarkoitus käynnistyä joulukuun alussa, mutta vallitseva koronatilanne ei mahdollista vielä sarjan aloittamista.

– Tämä antaa meille parhaan mahdollisuuden kauteen, jossa kannattajat pääsevät myös katsomoihin. Meidän pitää seurata tarkasti, mitä seuraavan kahden kuukauden aikana tapahtuu, kertoo presidentti Howson.

NHL:n tavoitteena on käynnistää oma kautensa tammikuun alussa. Varakomissaari Bill Dalyn mukaan AHL:n päätös ei vaikuta NHL:n suunnitelmiin.

Howson toivoo, että koronatilanne helpottaa yhä useammassa kaupungissa.

– Osa meidän pelikaupungeistamme on menossa oikeaan suuntaan koronan suhteen. Toivottavasti trendi jatkuu ja yleistilanne paranee seuraavien kuukausien aikana, Howson kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle