AHL julkisti kauden tähdistökentälliset − Kähkönen ykköskentällisen maalivahti

Muut Sarjat / Uutinen
Kaapo Kähkönen pääsi kauden aikana torjumaan myös NHL-peleissä.
Kuva © Getty Images
Kautensa koronaviruspandemian takia päättänyt AHL julkaisi tämän kauden tähdistökentälliset. Ainoana suomalaisena mukaan pääsi Iowa Wildin Kaapo Kähkönen.

AHL:n tähdistökentälliset valittiin äänestyksellä, johon osallistui niin pelaajia, valmentajia kuin mediaa kaikista 31 AHL-kaupungista.

Kaapo Kähkönen oli ykköstähdistön maalivahti. Iowa Wildin maalilla torjunut Kähkönen voitti 34 ottelustaan 25. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,07 ja torjuntaprosentti 92,7. Nollapelejä hänelle kirjattiin seitsemän.

Wildilla oli muutenkin hyvä edustus, sillä Brennan Menell oli ykköstähdistön puolustaja ja pistepörssin voittanut Sam Anas oikea laitahyökkääjä. Ykköstähdistöön mahtuivat myös Charlotte Checkersin puolustaja Jake Bean, Utica Cometsin vasen laitahyökkääjä Reid Boucher ja Belleville Senatorsin keskushyökkäjä Josh Norris.

Kakkostähdistön maalivahti on Milwaukee Admiralsin Connor Ingram. Puolustajiksi valittiin Colorado Eaglesin Jacob MacDonald ja Utica Cometsin Brogan Rafferty. Hyökkäyskolmikon muodostavat Iowa Wildin Gerry Mayhew, Syracuse Crunchin Alex Barre-Boulet ja Belleville Senatorsin Drake Batherson.

» Lähetä palautetta toimitukselle