16-vuotias Jesse Nurmi tekee liigadebyyttinsä KooKoon paidassa perjantaina

LIIGA / Uutinen
Jesse Nurmi on pelannut maajoukkueessakin.
Vuonna 2005 syntynyt Jesse Nurmi tekee liigadebyyttinsä KooKoo-paidassa perjantaina kotiottelussa Sportia vastaan ikäluokkansa ensimmäisenä Suomessa.

Jatkoajan tietojen mukaan KooKoon liigamiehistössä nähdään perjantaina mielenkiintoinen debytantti, kun 16-vuotias Jesse Nurmi, 16, hyppää Liiga-kaukaloon Sportia vastaan Kouvolassa pelattavassa kamppailussa.

Hyökkääjä on ensimmäinen vuonna 2005 syntynyt pelaaja, joka pääsee pelaamaan Liiga-ottelussa. Nurmi on harjoitellut KooKoon Liiga-joukkueen mukana jo jonkin aikaa.

Nurmi on pelannut tällä kaudella KooKoon U20-joukkueessa 28 ottelua ja tehnyt niissä 11+10=21 tehopistettä. Hyökkääjä on yksi ikäluokkansa lupaavimpia pelaajia Suomessa ja hän on sekä nopea että ikäisekseen vahva pelaaja.

KooKoo on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa sijalla kymmenen ja joukkue ei ole vielä vuonna 2022 pelannut otteluakaan karanteenin ja ottelusiirtojen takia. Kouvolalaiset ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan.

Muokattu 20.1.2022 klo 14.44: Lisätty tieto, että Nurmi on ensimmäinen 2005 syntynyt pelaaja Liiga-tasolla.

Muokattu 20.1.2022 klo 18.40: Nurmi ei pääsekään vielä debytoimaan, sillä KooKoon perjantainen ottelu Sportia vastaan siirtyy toiseen ajankohtaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle