Šipatšov, Theodore ja Tuch farmiin - ainakin pariksi päiväksi

NHL / Uutinen
Vegas Golden Knights tekee viime hetken kokoonpanomuutoksia ennen kauden aloitusta.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knights ilmoitti, että Vadim Šipatšov, Shea Theodore ja Alex Tuch lähtevät seuraavaksi seuran farmijoukkueeseen, Chicago Wolvesiin.

Vielä ei kuitenkaan kannata panikoida, sillä kyse on pelaajien liikuttelusta paperilla ja komennus jäänee hyvin lyhyeksi.

Kaikki kolme voitiin lähettää farmiin ilman siirtolistalle laittamista, eli päätöksessä on pohjimmiltaan kyse ajan pelaamisesta.

Siirroilla saatiin pelaajien määrä 28:sta vaadittuun 23:een. Tämä tarkoittaa, että viimeiset kokoonpanomuutokset voidaan nyt tehdä vasta perjantaina juuri ennen kauden aloituspeliä.

Golden Knightsin kokoonpanossa on nyt 3 maalivahtia, 9 puolustajaa ja 11 hyökkääjää. Joukkueeseen jäävät toistaiseksi Brad Hunt, Griffin Reinhart, Will Carrier, Tomas Nosek ja Brendan Leipsic, joiden kohtalo on vielä auki. 

Uutisista huolimatta Šipatšovia kannattaa edelleen etsiä kokoonpanosta perjantaina. 

Samalla Golden Knights ilmoitti, että alavartalovammasta kärsivä puolustaja Clayton Stoner ja käsivammasta toipuva tähtihyökkääjä James Neal on siirretty loukkaantuneiden listalle. Las Vegas Review-Journalin mukaan Neal voi olla poissa pelistä vielä kaksi viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle