Černák ja Rutta jatkavat Lightningin siniviivalla – Kutšerovin tilanne huolestuttaa

NHL / Uutinen
Erik Černák pelaa Lightningissa myös seuraavat kolme kautta.
Tampa Bay Lightning on tehnyt jatkosopimukset puolustajien Erik Černákin ja Jan Ruttan kanssa. Černákin uuden sopimuksen pituus on kolme vuotta, Ruttan kaksi. Joukkueen tähtihyökkääjä Nikita Kutšerovia uhkaa pitkä sairasloma.

Puolustajat Erik Černák ja Jan Rutta nähdään myös tulevalla kaudella Tampa Bay Lightningin puolustuksessa. Organisaatio ilmoitti tiistaina tehneensä monivuotiset jatkosopimukset molempien puolustajien kanssa. 

Černákin sopimus on kolmen vuoden mittainen ja sen kokonaisarvo on 8,8 miljoonaa dollaria. Ruttan sopimus on kaksivuotinen ja sen kokonaisarvo on 2,6 miljoonaa dollaria. 

Černák oli yksi Lightningin luottopuolustajista matkalla kohti Stanley Cup -mestaruutta. 23-vuotias puolustaja pelasi runkosarjassa 67 ottelua, keräten yhteensä 12 tehopistettä. Pudotuspeleissä slovakialainen pelasi 25 ottelua ja antoi neljä maalisyöttöä. 

Rutta pelasi viime kaudella 33 runkosarjaottelua, tehoin 1+6. Pudotuspeleissä 30-vuotias puolustaja nähtiin vain viidessä ottelussa. 

Lightning-leirissä on ilmassa myös huolenaiheita, sillä useamman NHL-toimittajan mukaan joukkueen tähtihyökkääjä Nikita Kutšerov kärsii jonkinasteisesta vammasta, joka saattaa pitää venäläishyökkääjän pois kaukaloista pidemmän aikaa.  

» Lähetä palautetta toimitukselle