ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Öhberg palaa Ranskasta Mestikseen

MESTIS / Uutinen
HCK solmi kolme sopimusta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kokenut Kai Öhberg pakittelee ensi kauden Keravalla. HCK julkaisi samalla myös Timo Kuuluvaisen ja Karri Herrasen jatkosopimukset .

33-vuotias Kai Öhberg pelasi Mestistä viimeksi kaudella 2008-2009 KooKoossa. Viimeiset neljä kautta hän on kiekkoillut Ranskan liigassa, jossa pääsi myös kertaalleen juhlimaan maan mestaruutta Rouenin riveissä.

Mestistä Öhberg on pelannut urallaan kahdeksan kauden ajan. KooKoon lisäksi hän on kantanut päällään KJT:n, Haukkojen, Salamoiden, Hokin ja Jukureiden peliasuja pitkälti päälle kolmensadan ottelun verran. Tehokkaimmalla kaudellaan 2006-2007 Öhberg nakutti jukurinutussa runkosarjapisteet 5+18.

Viime joulukuussa Hokista HCK:n riveihin siirtynyt Timo Kuuluvainen kuului puolestaan keravalaisten kevään parhaimmistoon. 29-vuotias laitahyökkääjä ehti pelata joukkueen riveissä 15 runkosarjaottelua, joissa iski tehot 5+2. Hän tuplasi sittemmin tehonsa kymmenessä putoamiskarsintaottelussa.

Kuopiolaistaustainen Kuuluvainen saa nyt valmistautua aloittamaan uuden kauden entisessä seurassaan ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen. Kiekkokiertolainen on pelannut reilut parisataa Mestis-ottelua HCK:n, Hokin, Jukureiden, KooKoon, KalPan ja KooVeen riveissä. Kaksinkertainen Mestis-mestari on pelannut lisäksi Ranskan pääsarjaa kahdessa eri joukkueessa ja SM-liigaa KalPassa ja Bluesissa.

Maalivahti Karri Herranen, 26, oli keravalaisten runkopelaajia joukkueen nousukaudella 2011-2012. Viime kaudella vastuu jäi kuitenkin vähäiseksi ja pääsi tolppien väliin vain kahdeksassa runkosarjaottelussa, joissa pysäytti kiekot vaatimattomalla 80% varmuudella. Herranen on pelannut aiemmin Mestistä myös yhden kauden verran Rovaniemellä.

Kaikki kolme sopimusta ovat yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Haastattelu
Mestis-seikkailu jäi lyhyeksi, mutta arvokkaaksi kokemukseksi Sang Wook Kimille
MESTIS | MAAJOUKKUE | Muut Sarjat | 7.2.2018 11:00