ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ässille vahvistuksia hyökkäyskalustoon

LIIGA / Uutinen
SM-liigan häntäpäässä majaileva Porin Ässät vahvistaa rivejään kahdella kokeneella hyökkääjällä. Paul Healey ja Tommi Turunen liittyvät patapakkaan jo perjantaina.

Täksi kaudeksi Pelicansista Italiaan siirtynyt Turunen sai paikallisesta Serie A-joukkueesta kenkää alkuviikolla. SM-liigassa 36-vuotias Turunen on pelannut liki 600 ottelua Pelicansin, JYPin, Lukon, Ilveksen ja Jokerien riveissä. Turusen sopimuksessa on kahden kuukauden koeaika.

Lisäksi Ässät on hankkinut Elitserienissä alkukauden pelanneen 31-vuotiaan Paul Healeyn. Ruotsalaislehtien mukaan myös Ilveksen kiikarissa ollut Healey on pelannut Philadelphiassa, Torontossa, NY Rangersissa sekä Coloradossa yhteensä 77 NHL-ottelua. Niissä hän on saanut kasaan tehot 6+14=20. Linköpingissä epäonnistuneen oikealta ampuvan laitahyökkäjän ura on pääasiassa sujunut farmissa. Healeyn ja Ässien sopimus kattaa loppukauden.

Healey ja Turunen liittyvät joukkueen harjoitusvahvuuteen jo perjantaina ja ovat Ässien käytettävissä ensimmäisen kerran lauantain vierasottelussa TPS:ää vastaan. Porilaisjoukkueen testissä ollut David Bararuk koki puolestaan saman kohtalon kuin aiemmin Ilveksessä. Mies sai lähtöpassit jo ennen koeajan päättymistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle