TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ässille uusia sopimuspelaajia

LIIGA / Uutinen
Ensi kaudella Ässäpelaajat koettavat vaihteeksi puolustaa Juuso Riksmanin maalia.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Ässät julkaisi uusia sopimuksia tulevalle kaudelle. Seuran kanssa sopimuksen tekivät maalivahdit Juuso Riksman ja Rasmus Rinne sekä hyökkääjä Henri Heino.

Ässien maalivahtiosasto meni mestaruuden myötä uusiksi, kun Antti Raanta suuntasi HIFK:hon ja Juha Järvenpää Ilvekseen. Porilaiset paikkasivat vajetta hankkimalla viime kaudella Espoon Bluesissa torjuneen kokeneen Juuso Riksmanin ja Peliitoissa Mestistä pelanneen Rasmus Rinteen. Molempien sopimukset ovat kaksivuotisia. Ässien urheilutoimenjohtaja Mika Toivola pitää Riksmania arvokkaana paluumuuttajana.

- Riksman on kokenut pelaaja ja tietää joukkueen ja kaupungin vaatimustason. Hän on meille erittäin arvokas, kertoo Toivola Ässien nettisivuilla.

Hyökkäyspäähän Ässät hankki Henri Heinon, joka siirtyi kesken kauden 2010-11 Jokereihin edustettuaan ennen sitä Pelicansia. Hyvänä puolustavana keskushyökkääjänä tunnettu Heino vahvistaa Ässien fyysistä osastoa.

- Heino on fyysisesti täydellinen huippu-urheilija, jonka parhaat puolet ovat aloituksissa ja puolustuspelaamisessa, kehuu Toivola.

Lisäksi Ässät ilmoitti puolustaja Patrik Parkkosen jatkaneen sopimustaan vuodella kauteen 2015 asti sekä myös sen, että hyökkääjä Aki Uusikartano ei jatka joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle