Ässille tukku jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen neljän pelaajan kanssa. Puolustaja Ville Uusitalo sekä hyökkääjät Mika Niemi, Severi Sillanpää sekä Veli-Matti Savinainen jatkavat Ässissä myös tulevilla kausilla.

Puolustaja Ville Uusitalo on kirjoittanut kolmen vuoden jatkosopimuksen Ässien kanssa. Tällä kaudella Uusitalo on tehnyt 25 ottelussa tehopisteet 7+5=12. Tällä hetkellä Uusitalo toimii joukkueen kapteenina Matti Kuparisen loukkaantumisen takia. Viime kaudella Ässien tehokkain puolustaja iski mukavat tehot 7+17=24. Kaudesta 2000-01 asti miesten otteluja pelannut puolustaja omaa runsaasti kokemusta monestakin eri sarjasta.

Hyökkääjät Mika Niemi, Severi Sillanpää sekä Veli-Matti Savinainen kirjoittivat kaikki kaksivuotisen jatkosopimuksen porilaisseuran kanssa.

Niemi on Ässien oma kasvatti, ja vasta 21-vuotias keskushyökkääjä on esiintynyt edukseen pelaamissaan otteluissa. Tulokaskauttaan SM-liigassa pelaava hyökkääjä on noussut Ässien ykkössentteriksi, ja tehnyt 25 ottelussa tehopisteet 1+9=10.

Niemen kanssa lähes saman ikäinen Severi Sillanpää on kulkenut joukkuetoverinsa tavoin vastaavan tien edustusjoukkueeseen. Ensimmäistä kokonaista SM-liigakauttaan pelaava 21-vuotias hyökkääjä Sillanpää nousi viime kaudella edustusjoukkueeseen ja oli SM-liigakarsintojen tehokkain pelaaja. Tällä kaudella Sillanpään tehopisteet 24 ottelussa ovat 4+4=8.

Espoossa syntynyt Veli-Matti Savinainen pelaa patapaidassa nyt kolmatta kauttaan. Mukavasti sujuneen viime kauden jälkeen tämä kausi on ollut hieman vaikeampi. Hyökkääjä kärsi pienestä käsivammasta, eikä ole pelannut kuin 19 ottelussa. Niissä otteluissa tehopisteet näyttävät lukemaa 1+2=3.

– Ensimmäiset jatkosopimukset on nyt tehty ja tästä on hyvä jatkaa. Edelleen käymme neuvotteluja ja tavoitteenamme on joukkueen rakentaminen lahjakkaan porilaisen rungon ympärille, kommentoi sopimuksia Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle