Ässille tukku jatkosopimuksia sekä puolustaja Espoosta

LIIGA / Uutinen
Jatkajien joukossa on muun muassa kuvan Henri Kiviaho.
Kuva © Arno Hämäläinen
Neljä Ässien tämän kauden pelaajaa on sopinut jatkosta Poriin. Lisäksi Ässät on kiinnittänyt Otto Kivenmäen ja Niklas Peltomäen pitkiin sopimuksiin.

Ässät on solminut neljä jatkosopimusta. Patapaitaan sonnustautuvat ensi kaudellakin maalivahti Henri Kiviaho, puolustaja Teemu Vuorisalo sekä hyökkääjät Mikael Saha ja Niklas Appelgren

Kiviahon ja Appelgrenin kohdalla kyseessä on optiovuoden käyttäminen. Vuorisalon jatkosopimus on kaksivuotinen ja Sahan muotoa 1+1.

Lisäksi Ässät on solminut kolmevuotiset sopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen ja puolustaja Niklas Peltomäen kanssa. 

Vuonna 2000 syntynyt Kivenmäki on Ässien kasvatti, joka pelasi kuluvalla kaudella seuran A-nuorissa piste per peli -tahdilla. Hän on varattavissa NHL:aan kesän 2018 varaustilaisuudessa.

─ Kivenmäki on taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava hyökkääjä. Hänen selvä vahvuutensa on myös hyvässä luistelussa. Saamme hänestä tulevaisuudessa monipuolisen hyökkääjän, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Vuonna 1998 syntynyt Peltomäki puolestaan on Bluesin kasvatti. Mestis-debyyttinsä Espoo Unitedissa kauden mittaan tehnyt puolustaja valittiin Nuorten SM-liigan tähdistökentälliseen.

─ Saimme A-nuorten parhaan puolustajan Poriin. Hän on hyvin liikkuva, isokokoinen ja pelitaitava puolustaja, joten hän täyttää hyvin nykyjääkiekkoilun vaatimukset, Korpisalo taustoittaa.

Uusien sopimusten myötä Ässillä on nyt kiinnitettynä kaksi maalivahtia, seitsemän puolustajaa ja yksitoista hyökkääjää.

» Lähetä palautetta toimitukselle