Ässille nippu uusia sopimuspelaajia

LIIGA / Uutinen
Henri Kiviaho torjuu jatkossa Ässien maalilla.
Kuva © Jarno Hietanen
Ässät hankki pelaajia niin maalivahti-, puolustus- kuin hyökkäysosastolleenkin.

Henri Kiviaho täydentää Ässien maalivahtikaksikon 1+1-vuotisella sopimuksellaan. Virkaveli Andreas Bernard on tällä hetkellä Italian maajoukkueleirillä ja kiinni vahvasti ykkösvahdin paikassa tulevissa MM-kisoissa.

Maalivahtien eteen patanippu hankki TUTOssa pelanneen Kristian Tuohilammen. Viime kaudella lainasopimuksella Liigassakin piipahtaneen puolustajan sopimus on kaksivuotinen.

− Tuohilampi kävi meillä jo viime kaudella pelaamassa yhden voitokkaan ottelun. Hän on kokenut sekä hyvin liikkuva ja kamppaileva puolustaja, totesi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Ässähyökkäys täydentyi niin ikään kahden vuoden sopimukset tehneillä Sami Lähteenmäellä ja Matti Lambergilla.

− Lähteenmäki on kovan luokan paluumuuttaja. Hän tuo joukkueeseen kokemusta, ratkaisuvoimaa sekä monipuolisuutta. Meille oli iso asia, että hän halusi tulla pelaamaan Poriin.

− Lamberg tulee tänne hakemaan seuraavaa askelta urallaan. Hän on erittäin suoraviivainen hyökkääjä, joka vetää taklaukset loppuun saakka, kommentoi Korpisalo.

Lisäksi Ässien harjoitusvahvuuteen liittyvät Nuorten SM-liigan hopeamitalistit Valtteri Pihlajamäki, Valtteri Tammi, Matias Lammi sekä Niko Ervasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle