Ässille lisää jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät teki jälleen kaksi uutta jatkosopimusta. Satakunnan Kansan verkkosivujen mukaan puolustaja Tapio Sammalkangas ja laitahyökkääjä Marko Mäkinen jatkavat seurassa myös ensi kaudella.

Sammalkangas, 29 aloittaa ensi syksynä jo viidennen kautensa porilaisten riveissä. Kuluvalla kaudella runkosarjassa tehot 2+4 kerännyt peruspuolustaja on urallaan esiintynyt SM-liigassa myös Ilveksen paidassa. Tämän lisäksi työhistoriasta löytyy myös kaksi kautta Tanskan liigaa Aalborg IK:n riveissä.

Mäkinen, 32 on puolestaan kiertänyt kiekkokaukaloita enemmänkin. Pelkästään SM-liigassa mies on Ässien lisäksi edustanut TPS:aa, Bluesia, Lukkoa sekä HIFK:ta ja Tapparaa. Lisäksi kaudella 2007-08 laitahyökkääjä ihastutti Itävallan liigassa HC Tiroler Wasserkraft Innsbruckin riveissä. Kesken kauden porilaisten riveihin liittynyt Mäkinen keräsi runkosarjassa 36 ottelun aikana tehot 3+7=10.

Porilaisten huonohko menestys kuluvalla kaudella ei ole pelästyttänyt seurajohtoa, sillä 22 tällä kaudella patapaitaa kantanutta pelaajaa edustaa seuraa myös ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle