Ässille kolme uutta sopimusta

LIIGA / Uutinen
Ässät vahvisti jälleen rivejään kolmella pelaajalla, kun koeajalla olleet hyökkääjät Ossi Pellinen ja Aki Keinänen, sekä Ässien A-nuorissa hyviä otteita esittänyt maalivahti Jussi Rynnäs solmivat tulevaa kautta koskevat sopimukset patapakan kanssa.

Nyt solmitut sopimukset kattavat Pellisen ja Keinäsen osalta ensi kauden, jonka lisäksi seuralla on optiot kaudelle 2009-2010. Lisäksi Ässille A-nuorten hopeaa voittaneessa joukkueessa torjunut maalivahti Jussi Rynnäs on solminut kasvattajaseuransa kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Hämeenlinnassa menneellä kaudella vaatimattomat yhdeksän tehopistettä (2+7) tehnyt 24-vuotias Ossi Pellinen näkee ensi kauden isona mahdollisuutena niin itselleen, kuin joukkueellekin.

– Olen tykännyt treenata joukkueen mukana ja näen ensi kauden isona mahdollisuutena Ässille. Haluan olla joukkueelle hyödyksi tuomalla oman panokseni. Tavoitteenani on pelata voittavassa joukkueessa ja uskon,että siihen on täällä hyvät mahdollisuudet.

TuTossa kuluneella kaudella 43 ottelussa yhtä monta pistettä (20+23) tehnyt 24-vuotias laitahyökkääjä Aki Keinänen esiintyy myös porilaisten riveissä tulevalla kaudella.

– Pellisen sekä Keinäsen taitotaso sekä asenne ammattilaisurheiluun ovat hyvällä tasolla. Keinänen ehti olla vähemmän aikaa ringissä, mutta häntä seurattiin jo pelikauden aikana, Ässien toimitusjohtaja Jukka
Hirsimäki
kertoi seuran tiedotteessa.

Ässien juniorikoulun maalivahtilupaus Rynnäs ei sen sijaan välttämättä hae vielä paikkaa SM-liigajoukkueen kokoonpanosta.

– Tavoitteeni on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Mikäli paikka liigasta ei aukea, niin sitten Mestis on vaihtoehto. Kasvattajaseuraan oli helppo jäädä ja unelmanani on pelata Ässissä liigaa, Rynnäs valotti.

Ässillä on tällä hetkellä sopimus 25 pelaajan kanssa.» Lähetä palautetta toimitukselle