Ässille kolme uutta jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Hitaasti edenneillä sopimusneuvotteluillaan kannattajiaan huolestuttanut Porin Ässät julkaisi kolme uutta jatkosopimusta. Pasi Peltonen, Markku Tähtinen ja Juha Viinikainen jatkavat patapaidassa ensi kaudellakin.

Pasi Peltosen sopimus on kaksivuotinen. 29-vuotias perusporilainen aloittaa ensi syksynä jo ydeksännen peräkkäisen kautensa Ässien riveissä. Aikoinaan maajoukkueympyröissäkin piipahtanut Peltonen onnistui päättyneellä kaudella palaamaan omalle tasolleen muutaman vaisumman kauden jälkeen ja ensi kaudella on varmasti luvassa taas iso rooli Ässien takalinjoilla.

23-vuotiaiden hyökkääjien Tähtisen ja Viinkaisen jatkosopimukset kattavat kauden 2001-2002. Tähtiselle ensi kausi on neljäs kasvattajaseuransa riveissä ja JYP-kasvatti Viinikaiselle toinen patapaidassa. Molemmat väläyttelivät osaamistaan ajoittain, mutta lopullinen läpimurto jäi kuitenkin edelleen tekemättä.

Lisäksi Ässät on tehnyt sopimukset myös kahden juniorihyökkäjänsä, Janne Mäkelän ja Mikko Peltosen, kanssa. Näistä Mäkelä sai peliaikaa jonkin verran jo tällä kaudella. Kaiken kaikkiaan Ässillä on tällä hetkellä 11 sopimusta ensi kaudeksi.

Ässät on tarjonnut jatkosopimuksia myös kanadalaispelaajilleen Curtis Sheptakille ja Eric Perrinille ja heidän vastauksiaan odotellaan lähipäivinä.

» Lähetä palautetta toimitukselle