ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ässille kaksi sopimusta ja maalivahtivalmentaja

LIIGA / Uutinen
Ässät on solminut jatkosopimukset Aki Juuselan ja Atte Tolvasen kanssa. Joukkueen uutena maalivahtivalmentajana aloittaa Jaakko Rosendahl.

Porin Ässät on solminut ensi kautta koskevan jatkosopimuksen hyökkääjä Aki Juuselan kanssa. 20-vuotias Juusela pelaa ensimmäistä kauttaan Ässien SM-liigajoukkueen mukana. Tältä kaudelta otteluita on kertynyt 15, joissa hyökkääjä on tehnyt viisi (3+2) tehopistettä. Nuorten SM-liigan runkosarjassa Juusela iski 32:ssa ottelussa tehot 32+21=53.

– Juusela on ollut koko kauden A-nuorten kärkipelaajia, mutta hän vakuutti myös edustusjoukkueessa, toteaa Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.

Nimensä sopimukseen kirjoitti myös Atte Tolvanen. 17-vuotias maalivahti teki porilaisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka pitää A- ja B-junioreissa tällä kaudella pelanneen Tolvasen Porissa vuoteen 2014 asti.

– Tolvanen ei saanut pääkaupunkiseudulla kykyjänsä vastaavaa näyttöpaikkaa, mutta täällä hän nousi jo B-ikäisenä A-nuorten vastuunkantajaksi, Toivola kommentoi

– Sekä Juusela että Tolvanen ovat erittäin lupaavia pelaajia ja olemme erittäin tyytyväisiä, että molemmat halusivat jatkaa täällä. Tavoitteenamme on tehdä molemmista huippupelaajia.

Ässien uusi maalivahtivalmentaja on puolestaan Jaakko Rosendahl. 29-vuotias Rosendahl on toiminut Ässien organisaatiossa jo usean vuoden ajan. Tällä kaudella Rosendahl on toiminut seuran A-junioreiden maalivahtivalmentajana. Aiemmin Rosendahl on valmentanut Ässien B- ja C-junioreiden maalivahteja. Rosendahl korvaa tehtävässä ensi kaudeksi HPK:n palvelukseen siirtyvän Kari Lehtosen.

– Ensi kauden joukkueessa on kolme nuorta ja kehittyvää maalivahtia. Töitä lähdetään tekemään, jotta heitä saadaan kehitettyä entisestään. Tällä hetkellä keskittyminen on täysin A-nuorten pudotuspeleissä, mutta aikanaan hommat aloitetaan suurella innolla ja kovalla asenteella, Rosendahl sanailee.


Aki Juusela on vääntänyt tällä kaudella 15:ssä SM-liigaottelussa.
Mikko Ruohola - http://mikko.ruohola.org/

» Lähetä palautetta toimitukselle