TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Ässille kaksi kokenutta pelaajaa

LIIGA / Uutinen
Mikko Viitanen tuulettaa jatkossa Ässien pelipaidassa.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Ässät on julkaissut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2015-2016. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Semir Ben-Amor ja Mikko Viitanen.

Porin Ässien joukkueen rakennus kaudeksi 2015-2016 sai kaksi lisäosaa, kun joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Semir Ben-Amor ja puolustaja Mikko Viitanen. Molempien sopimukset ovat kaksivuotisia.

Jokereiden KHL-joukkueesta Poriin siirtyvä Ben-Amor tunnetaan erittäin hyvänä joukkuepelaajana. Peräänantamattomasta pelityylistä muistettava hyökkääjä on pelannut urallaan yli 400 liigaottelua. Ässissä Ben-Amor pelasi jo kaudella 2001 – 2002 yhteensä 41 ottelun verran.

− Ässät otti yhteyttä ja Porissa rakennetaan kovaa joukkuetta tuleviksi vuosiksi. Näytän joukkueelle työnteon esimerkkiä. Tulen lyömään kaiken likoon joukkueen hyväksi ja pidän huolen, että muutkin lyövät kaiken likoon. Silloin saamme porilaisen näköisen joukkueen, hyökkääjä kommentoi sopimustaan.

Kokenut ja pitkään JYPiä edustanut Viitanen voitti seurassa kaksi Suomen mestaruutta ja kolme SM-pronssia vuosina 2009 – 2015.

− Viitanen tuo puolustuspäähän tärkeitä ominaisuuksia. Hän pelaa maalin edessä erittäin kovaa ja suojelee omaa maalivahtia. Lisäksi hän pystyy avaamaan peliä hyvin ja tuo lisää tulivoimaa siniviivalle, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi puolustajan sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle